3 Ekim 2012 Çarşamba

Anka Sahaf | Karşıyaka | İzmir

Yılların deneyimini (yirmi sekiz yıl) kitapseverlerle buluşturan ve beş yıldır Karşıyaka'dan İzmirlilerin ve internet üzerinden tüm Türkiye'nin eski kitap ihtiyacına cevap veren Anka Sahaf, İzmir'in bir diğer güzel sahafıdır.

Anka Sahaf, elindeki kitapların çoğunu dizinlenmiş durumda. Kendileriyle görüştüğümüzde ellerinde dizinlenmiş olarak 35539 kitap bulunduğunu belirteyim. Güzel olan, bu kitaplara internet üzerinden NadirKitap ve GittiGidiyor vasıtasıyla ulaşmak mümkün.


Anka Sahaf'ta diğer bazı sahafların aksine kitap kiralamak mümkün. Hangi tür kitapların ne sürede ve ne şekilde kiralandığı öğrenmek için kendileriyle bu konuyu görüşebilirsiniz.

Pek çok türden pek çok kitaba iki katta ikamet eden Anka Sahaf'ta ulaşabilirsiniz. Edebiyat, tarih, siyaset, felsefe kitapları ağırlıkta da olsa, tam kitap listesini görmek için Anka Sahaf'ın NadirKitap kitap listesine bakmanızı öneririm. Ayrıca koleksiyonluk değeri olan kitaplara ve el yazmalarına da bu kitaplar için özel hazırlanmış bölmeden ulaşabilirsiniz.

Adres: 
1729. Sokak No: 36/A, Karşıyaka, İzmir

Telefon :
(232) 381 06 37 - (535) 605 91 43 - (538) 342 65 16

Harita:

Şunu daha büyük bir haritada görüntüle: Anka Sahaf

Galeri:








1 yorum: